Tikai pozitīvais: Smags darbs beidzot atmaksāsies trīs zvaigžņu zīmēm 2024. gada 26. augustā

2024. gada 26. augustā, šī diena nebūs tikai parasta diena. Šajā dienā trīs zvaigžņu zīmes gaida patīkams pārsteigums – viņu smagais darbs beidzot atmaksāsies.

Astroloģija mums saka, ka Mēness kvadrātā ar Plutonu mūs sagaida īpašs horoskops. Mēs redzēsim, kā Visums atbalsta ideju pārveidot mūsu dzīvi, lai mēs varētu justies taisnīgi par to, ka mūsu darbs nebija veltīgs. Esam cītīgi strādājuši, un 26. augustā redzēsim, kā mūs novērtēs un atzīst par mūsu pūlēm.

Ja jums bija šaubas, ka jūsu darbs palika nepamanīts, varat būt pārliecināts, ka tas tā nebūt nav. Trīs zīmēm Mēness kvadrāta Plutona tranzīts pierādīs, ka viņu pūles nebija veltīgas. Tā būs laba diena – savstarpīguma un līdzsvara diena.

Smags darbs beidzot atmaksāsies trīs zvaigžņu zīmēm 2024. gada 26. augustā.

1. Vērsis

Vērsis, tu jau esi samierinājusies ar to, ka dzīve sastāv no smaga darba, un tu ceri uz lieliem ieguvumiem. Tev nav nekas pretī strādāt, jo tāda ir dzīves būtība. Ļoti maz cilvēku var atļauties tīru greznību, un šķiet, ka mūsu cilvēku liktenis ir strādāt, strādāt un vēl nedaudz strādāt.

Tomēr jums ir sapņi par dāsnu kompensāciju un greznām brīvdienām. Jūs nestrādājat, lai tikai pastāvētu; Mēness kvadrāta Plutona tranzīta laikā jūs būsiet atklāts par savām izjūtām par to, kur lietas notiek darbā. Jūs vēlaties būt pārliecināts, ka tas, kuram ir finanšu sviras, ņem vērā jūs.

Par laimi, tas viss izdosies un kļūs skaidrs, ka tavs smagais darbs ne tikai atmaksājas, bet arī turpmāk nesīs augļus. Tu esi gudrs, Vērsis; jūs neesat šeit, lai vienkārši izbaudītu procesu, lai gan jūs mīlat dzīvi. Jūs esat šeit, lai pelnītu naudu, un jūs to domājat nopietni.

 

2. Svari

Svari, kad tu kaut ko uzņemies, tu to nedari par velti. Jūsu bizness prasa prasmes, un tikai jums ir nepieciešamās prasmes. Jūs vēlaties, spējat un vēlaties ieguldīt visu savu dvēseli projektā, taču jūs arī sagaidāt, ka jūsu smagais darbs atmaksāsies. Kāpēc gan citādi jūs tam veltītu tik daudz laika?

23. augustā Mēness kvadrāta Plutona tranzīta laikā sapratīsi, ka viegli vari nodot savas domas tiem, kas ir atbildīgi par tavu atlīdzību. Jūs nebaidāties no varas iestādēm, tāpat kā daudzi citi. Patiesībā jūs esat tas, kuram šeit ir vara; tu esi tas talants, kas vajadzīgs.

Tā kā jūs atzīstat savu vērtību, jūs pieprasāt, lai jūsu darbs tiktu atalgots, un, pateicoties spēcīgajai Mēness kvadrāta Plutona ietekmei, tie, kas jūs pieņem darbā, ir gatavi dot jums to, ko vēlaties. Šī ir savstarpējas cieņas situācija, tāpēc neuztraucieties, Svari. Jūsu darbs atmaksāsies — vairāk nekā vienu reizi nākotnē.

 

3. Strēlnieks

Strēlnieks, tu nenožēlo, izņemot vienu: tu neprasi pietiekami daudz naudas par to, ko dari tagad. Tas, ko jūs darāt tagad, ir tas, ko esat darījis visu savu dzīvi, un jums ir apnicis šis juceklis, kad jums ir jāstrādā bez maksas. Cilvēki jūs izmantoja, un jums tas bija apnicis.

Tagad jums būs spēcīgs tranzīts, kas palīdzēs jums saprast dažas lietas. Mēness kvadrāta Plutona laikā jūs atklāsiet, ka jums ir diezgan viegli pateikt “nē” idejai dot visu bez maksas. Un, nosakot robežas, tu uzvarēsi, Strēlnieks.

Lasi vēl: Aunam lieli meklējumi, bet Svari panāks kompromisu; Dienas prognoze 24. augustam visām zīmēm

Tas sāks jaunus procesus, un, lai gan sākumā tas viss var jūs pārsteigt, jūs drīz sapratīsit, ka vienīgais, kas jums bija jādara, lai no aplaupīšanas sajūtas pārietu uz bagātīgu atalgojuma sajūtu, bija izteikties un pieprasīt, ko. tu esi vērts. Tagad, kad jūs zināt, jūs nekad neatgriezīsities neziņā. Tas viss ir tavā kabatā, Strēlniek!

 

Leave a Comment